Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Help us improve the forum! Make a suggestion for the board or ask questions here. This area is also for forum announcements.
User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 8:06 pm

If you mean subforum button it just keeps spinning and never loads

sent from somewhere in Siam

User avatar
buksida
Moderator
Moderator
Posts: 15820
Joined: Tue Dec 31, 2002 12:25 pm
Location: south of sanity
Contact:

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by buksida » Sun Jul 19, 2015 8:16 pm

Works for me ... (you have to actually login first) ...
tt1.jpg
tt2.jpg
Tapatalk version 4.15.10
Who is the happier man, he who has braved the storm of life and lived or he who has stayed securely on shore and merely existed? - Hunter S Thompson
Get out there: On The Road Asia

User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 8:21 pm

Works for me on other forums, but not HHF

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 8:26 pm

Odd... works perfectly on other forums. I get the blue button. But here no blue button. I just deleted tapatalk and reinstalled it. Signed into tapatalk and then HHF but no blue button.

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

User avatar
buksida
Moderator
Moderator
Posts: 15820
Joined: Tue Dec 31, 2002 12:25 pm
Location: south of sanity
Contact:

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by buksida » Sun Jul 19, 2015 8:29 pm

Maybe a cache issue, clear all temp and cache files from the app, logout and login to it again.
Who is the happier man, he who has braved the storm of life and lived or he who has stayed securely on shore and merely existed? - Hunter S Thompson
Get out there: On The Road Asia

User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 8:57 pm

i tried it all. same problem. rebooted phone, reinstall app, deleted cashe, log out and back in to tapatalk, HHF. nothing. Tapatalk works instantly on other forums. blue button, no problem. On HHF the subforums and subscribed tabs just say "loading" and participated says "no topics" which is not correct, of course. i am sure i am logged on.
I really like this forum because there are no personal attacks. All the members contribute in a positive way to my posts.

User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 9:02 pm

Oh well I guess no "on the scene" reporting from my phone.

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

User avatar
JamesWest
Ace
Ace
Posts: 1155
Joined: Mon Jan 27, 2014 2:23 am
Location: Khao Takiap, Hua Hin

Post by JamesWest » Sun Jul 19, 2015 9:08 pm

Weird the date of my last post is 01/01/1970. Looking at it on tapatalk right now. Maybe that's the problem. I am in 1970! :) I have to remember to buy Apple stock in about 15 years and keep my Dodge Challenger.

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

jackdaniels
Rookie
Rookie
Posts: 18
Joined: Thu Sep 25, 2014 6:22 am

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by jackdaniels » Tue Sep 15, 2015 9:02 pm

I'm also experiencing the same problem. Subforums not loading. I have iPhone 6 with iOS 8.4.1 and Tapatalk 5.2.0(794). I think this started sometime this summer and I have tried logout/login with no success.

The subforums part works with other forums. What to do?

User avatar
Lev
Forum Admin
Forum Admin
Posts: 5636
Joined: Fri Dec 27, 2002 9:14 am
Location: Hua Hin Forum

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by Lev » Tue Sep 15, 2015 10:03 pm

We will have our tech bods take a look though it could be that the app has not been upgraded for the latest iPhone yet.

Is anyone else having problems?

Felipesed
Specialist
Specialist
Posts: 110
Joined: Sun Oct 18, 2015 6:24 pm

Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by Felipesed » Wed Sep 16, 2015 5:06 am

Yes, sub-forums do not load.
iPhone 6 iOS 8.4.
All other functions appear to be OK.

User avatar
buksida
Moderator
Moderator
Posts: 15820
Joined: Tue Dec 31, 2002 12:25 pm
Location: south of sanity
Contact:

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by buksida » Wed Sep 16, 2015 6:17 am

Works perfectly on Android - all subforums showing (you have to be logged into the app though).
Who is the happier man, he who has braved the storm of life and lived or he who has stayed securely on shore and merely existed? - Hunter S Thompson
Get out there: On The Road Asia

User avatar
pharvey
Addict
Addict
Posts: 6455
Joined: Sat Aug 29, 2009 10:21 am
Location: Back in God's Country

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by pharvey » Wed Sep 16, 2015 4:39 pm

What's with the "crossed-out" text on many posts....?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

User avatar
buksida
Moderator
Moderator
Posts: 15820
Joined: Tue Dec 31, 2002 12:25 pm
Location: south of sanity
Contact:

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by buksida » Wed Sep 16, 2015 6:07 pm

Seems to be a known issue, iFans are ranting: http://forums.imore.com/iphone-6-plus/3 ... rible.html

Hopefully the software developers will be working on it.
Who is the happier man, he who has braved the storm of life and lived or he who has stayed securely on shore and merely existed? - Hunter S Thompson
Get out there: On The Road Asia

hhinner
Ace
Ace
Posts: 1289
Joined: Fri Nov 09, 2012 2:17 pm

Re: Tapatalk smartphone app for Hua Hin Forum

Post by hhinner » Sun Oct 11, 2015 8:09 pm

I was just using Tapatalk on Android and tried to do a search in timeline. The response is always: "No results found". Is this a known problem? I tried on a couple of android devices with same result. Also, selecting subforums in Hua Hin Forum home just gets permanent (or as long as I waited anyway) "Loading..." indication .

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests